چگونه بریانی مرغ درست کنیم؟

طرز تهیه بریانی مرغ به روش ساده و کاربردی

[ad_1]

گروه غذا: مرغ

مواد لازم جهت تهیه بریانی مرغ :

  • برنج : دو یا سه پیمانه
  • مرغ: ۱ عدد
  • کشمش: نصف پیمانه
  • لپه آبپز: یک پیمانه
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  • هل سبز: ۶ یا ۵ عدد
  • دارچین: ۲ قلم
  • تخم گشنیز: ۱ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه (نیم کوب): یک قاشق چایخوری
  • زعفران: یک قاشق چایخوری
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه بریان مرغ :

برنج را می جوشانیم و در آبکش می ریزیم برنج آبکش شده را برای دم کردن با مرغ کنار می گذاریم
مرغ را تکه تکه کرده و با ۱ لیوان آب و ۱ عدد پیاز و کمی زردچوبه آب پز می کنیم سپس در کمی روغن سرخ می کنیم
روغن را در ماهیتابه می ریزیم پیاز را در آن تفت میدهیم تا طلایی شود سپس کنار هم می گذاریم ،سیب زمینی را تکه های مربع شکل می بریم و در روغن سرخ میکنیم
کشمش را در کمی روغن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم روغن را در دیگ می ریزیم چند کفگیر برنج روغن می ریزیم سپس مرغ سرخ کرده را روی برنج می گذاریم پیاز سرخ شده با سیب زمینی و کشمش و هل، دارچین، تخم گشنیز، لپه، فلفل سیاه را لابه لای برنج می پاشیم باقی برنج را در دیگ می ریزیم و روی آن را زعفران حل شده می‌دهیم
دیگ را روی آتش تند می گذاریم تا دم بالا بدهد آنگاه آتش را کم می‌کنیم و روی دیگ را دم کنی می گذاریم و در را می بندیم

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *