[ad_1]
وعدههای غذایی کم حجم با دفعات زیاد استفاده شود همچنین در صورت بروز اسهال، از وعدههای غذایی سبک و کم حجم استفاده شود و از غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و پرچرب پرهیز شود.
در صورت عدم تحمل شیر از مصرف آن خودداری شود. میوههایی همچون سیب و موز مفید است ولی میوههایی مثل هلو و انجیر مصرف نشود.
وعدههای غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامینها و مواد معدنی مصرف شود. از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح بخصوص انواع میوهها و سبزیهای تازه و فصل بیشتر استفاده شود.
مراقبتهای تغذیهای مادران باردار و شیرده
– ارائه وعدههای غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامینها و مواد
معدنی
– افزایش دفعات وعدههای غذایی
– تأمین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی چون سوپها و آب میوههای طبیعی
– استفاده از انواع میوههای در دسترس (موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی، پرتقال) و سبزیها (اسفناج، جعفری، هویج، کدو حلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی) در برنامه غذایی روزانه
[ad_2]
Source link