تاثیر ناامنی غذایی بر افسردگی دانش آموزان

تاثیر ناامنی غذایی بر افسردگی دانش آموزان

[ad_1]

به گزارش جام جم آنلاین از ایسنا، ناامنی غذایی به حالتی گفته می‌شود که افراد دسترسی محدود یا نامطمئن به غذای کافی و سالم دارند.

محققان در پژوهشی شیوع میزان ناامنی غذایی و عوامل مرتبط با آن را در خانواده‌های دانش‌ آموزان دبیرستانی پاوه بررسی کرده‌اند.

در این مطالعه که در سال ۱۳۹۵ انجام شد، ۳۶۴ خانواده مورد بررسی قرار گرفتند. بر اساس پرسشنامه ۱۸ سوالی وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا، ۴۱/۸ درصد خانواده های مورد بررسی- به ترتیب ۳۸/۴ و ۴۹/۱ شهری و روستایی – ناامنی غذایی داشتند.

بر اساس آن چه در پایگاه نتایج پژوهش‌های سلامت منتشر شده است، ناامنی غذایی بدون گرسنگی، ناامنی غذایی با گرسنگی متوسط و ناامنی غذایی با گرسنگی شدید به ترتیب در ۲۰/۶، ۱۵/۷ و ۵/۵ درصد خانواده ها دیده شد. شغل والدین، تحصیلات پدر، سن مادر و وضعیت اقتصادی خانوار با ناامنی غذایی رابطه داشت.

وضعیت امنیت و ناامنی غذایی خانوار در ارتباط با الگوی مواد غذایی مصرفی و فشار خون سیستولی دانش آموزان بود.

ناامنی غذایی با افسردگی دانش آموزان ارتباط داشت، به طوری که شانس افراد ناامن غذایی برای ابتلا به افسردگی ۵۸درصد بیشتر از افراد امن غذایی بود.

با توجه به نتایج مطالعه از علل احتمالی ایجاد ناامنی غذایی به شرایط اقتصادی-اجتماعی می توان اشاره کرد.

ناامنی غذایی می‌تواند علاوه بر سوء تغذیه ایجاد کننده بیماری‌های مختلف چون فشار خون بالا و افسردگی نیز باشد.

[ad_2]

Source link

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *